COVID-19 - Avem program normal de lucru si luam toate masurile de preventie pentru combatarea acestui virus

paleti din lemn

PRODUCEM – RECICLAM – VALORIFICAM
SI DISTRIBUIM PALETI DIN LEMN

COLECTARE DESEURI DIN LEMN

COLECTARE DESEURI DIN LEMN

Colectarea deseurilor din lemn ( paleti deteriorati, lazi,cutii, juguri, etc) se face cu autocamioane ce provin din flota proprie si sunt dotate cu lift hidraulic pentru a facilita incarcarea cat mai usoara si rapida in locurile unde nu exista motostivuitor.
Colectarea deseurilor din carton si plastic se face in containere special amenajate pentru a depozita atat vrac cat si presate/ balotate.

paleti sortare

SORTARE DESEURI DIN LEMN

Sortarea deseurilor se face doar in locurile special amenajate, fiind puse pe categorii de deseuri angajatii nostri sunt bine instruiti pentru a manevra si a se ocupa de operatiunea de sortare in conformitate cu prevederile legale.

LEGEA 249/2015 PRIVIND MODALITATEA DE GESTIONARE A AMBALAJELOR SI A DESEURILOR DE AMBALAJE.

valorificare

VALORIFICARE / RECICLARE

Valorificare prin reciclare a deseurilor de ambalaje din lemn conform codului de reciclare R3. Acesta din urma atesta faptul ca suntem reciclator final pentru  lemn.
Reciclarea/valorificarea substantelor organice care nu sunt utilizate ca solventi ( inclusiv compostarea si alte procese de ​transformare biologica). Aceasta include si gazificarea si piroliza care folosesc componentele ca produse chimice.

ISPM 15

TRATAMENTE ISPM 15

In conformitate cu Standardul International de Masuri Fitosanitare (ISPM-15), tratamentul termic este una dintre cele mai importante metode pentru a evita raspandirea organismelor daunatoare din carantina, cum ar fi insectele si nematozii, atunci cand se utilizeaza ambalaje din lemn. Standardul defineste un tratament termic la temperatura de 56°C cu o durata de cel putin 30 de minute, fara nicio referire la continutul de umiditate din lemn si nici la prezenta ciupercilor dupa tratament. In aceste conditii, si anume cu un tratament termic pur, fara uscare artificiala, continutul de umiditate al lemnului nu scade. In consecinta, este o problema frecventa faptul ca, in special alburnul in stare verde prezinta o afinitate mare pentru mucegai si albastreala. Infestarea este mult mai mare in comparatie cu probele corespunzatoare de lemn netratat. Nu se stiu multe despre cauzele acestui fenomen.

amarare

AMARARE MARFURI

Amararea marfurilor reprezinta procedeul de asigurare a pozitiei marfurilor prin legarea temporara folosind mijloace si metode specifice care sa inlature pericolul deplasarii pieselor pe durata transportului. Serviciul de amarare se face respectand toate normele internationale in vigoare ( UIC).

paleti transport

TRANSPORT DESEURI

Asiguram transport clientilor nostrii pentru ridicarea deseurilor cat si pentru livrarea de produse.
Toate marfurile sunt transportate conform legilor in vigoare si sunt livrate in termenul agreat, incarcate si descarcate sub atenta supraveghere a conducatorilor  auto sau a reprezentantilor SC AMA HOLDING SRL.

INCHIRIERE
PALETI DIN LEMN

inchiriere >>>

palet-non-euro

REPARATII
PALETI DIN LEMN

reparatii >>>

palet-non-euro

RECUPERARE
PALETI DIN LEMN

recuperare >>>

MOBILIER
PALETI DIN LEMN

mobilier >>>

ama holding logo

Soseaua de Centura 263
Oras Popesti – Leordeni,
Judetul Ilfov

CONTACT

web design by mediacodeserv
×