Colectare paleti lemn

Reciclare deseuri lemnoase

RECICLARE PALETI LEMN

DOCUMENTE TRASABILITATE

VALORIFICARE R3

Paleti lemn de vanzare

amaholding

SC AMA HOLDING SRL

Suntem o societate infiintata in anul 2008, cu punctul de lucru in Soseaua de Centura nr 263, Oras Popesti Leordeni – judetul Ilfov,

Detinem autorizatie de mediu pentru reciclare prin valorificare conform codului de reciclare R3 a deseului de ambalaj din lemn, cod 15 01 03.

In urma repunerii pe piata a produselor, beneficiati de serviciul nostru de comercializare al ambalajelor din lemn (paleti industriali, atipici, europaleti,paleti non euro, rame pliabile, cutii industrial din lemn, hartie-carton, doze, deseuri metalice, anvelope uzate, ulei alimentar uzat, sticla, textile, plastic)

Pentru a contribui la protejarea naturii, fiecare dintre noi, trebuie inainte de toate sa constientizam problema poluarii si a deseurilor. Participati si voi la revigorarea planetei printr-un gest simplu de a ne contacta atunci cand aveti nevoie de ajutor.

Venim in sprijinul societatilor dvs. oferindu-va ajutorul in ceea ce priveste colectarea, reciclarea/ valorificarea in conditiile impuse de UE, in ceea ce priveste mediul inconjurator care a devenit o problema globala tinand cont  de faptul ca populatia planetei este in continua crestere.

Pentru a contribui la protejarea naturii fiecare bucata de lemn colectata va fi  reciclata si repusa in sistemul economic.

RECICLAM PENTRU VIITOR !

SC AMA HOLDING SRL
J21/709/2008
RO 24542327

ama holding logo

Soseaua de Centura 263
Oras Popesti – Leordeni,
Judetul Ilfov

CONTACT

web design by mediacodeserv
×